keyboard_arrow_right
Erotisk historier

P stav blødninger kvinneguiden seksualitet

p stav blødninger kvinneguiden seksualitet

Først hormonspiral, ble plaget med blødninger, typisk etter sex, gikk over til p- sprøyte, samme problem, deretter P-stav. Men fortsatte med mellomblødninger, som virket å bli utløst av samleie. Oppsøkte en privatpraktiserende gynekolog, som kunne fortelle meg at dette høyst sannsynlig skyldtes gestagenet i. 8. aug Du spiser så piller uten pause helt til du får en blødning. Deretter tar du en pause på fire til sju dager og begynner så på brettet der du stoppet, sier sykepleier og sexologisk rådgiver ved Sex og samfunn - senter for ung seksualitet, Evelyn Simonnes. Begynner du med p-piller må du være obs på en ting: Du. mar P-piller hindrer eggløsning og påvirker livmorslimhinnen slik at det blir vanskelig for et befruktet egg å feste seg. Dessuten blir slimet i livmorhalsen mindre gjennomtrengelig for sædceller. Fordelene med p-piller er at det er svært sikkert, gir regelmessige blødninger, og er enkelt å bruke. Ulempene er at det.

P stav blødninger kvinneguiden seksualitet -

Men da Nesheim kikket nærmere på referansene i artikkelen fant hun noe oppsiktsvekkende: Jeg har p-stav og lurer på om det er normalt og ha brun mensen?

Videos

Är det farligt att få orgasm om man är gravid?

: P stav blødninger kvinneguiden seksualitet

Nakne tenåringsjenter cupido club Brasiliansk voksing asker femdom strap on
Norske amatør bilder norsk pornoside Ulike p-piller, minpiller, hormonspiral osv. Mette Haase Moen, gynekolog og professor emerita ved NTNU, sier det er sammensetningen av hormoner, og særlig hvilken variant av det sentrale hormonet gestagen som er i bruk, som avgjør risikoen for blodpropp. I takt med at mulighetene blir flere kan det være desto vanskeligere å velge. Etter tre uker sammenhengende bruk, kan du så fortsette uten å ta pauseuken. Eneste rådet jeg har er at du prøver og håper på det beste.
SEXTREFF SOGN OG FJORDANE SEXTREFF ÅLESUND 164
p stav blødninger kvinneguiden seksualitet Jeg hadde sex 3 dager siden, og jeg begynte å blø ganske mye. Det var kun under samleie, og jeg slutta å blø etter, og hadde heller ikke blødd før. Vi trodde først jeg fikk mensen (Jeg har P-stav, så det er jo ikke unormalt at man plutselig får det uventet). Men mengden av det gjør meg litt bekymret?. jul Han er medisinskfaglig ansvarlig lege ved Sex og samfunn - senter for ung seksualitet. P-stav; P-sprøyte; Minipille; P-pillen Cerazette; Kobberspiral; Hormonspiral Dersom du ikke ammer er kombinasjonspreparater med østrogen og gestagen, som vanlige p-piller, p-ring og p-plaster, gode valg. For noen kvinner kan det å ta p-piller i tillegg til p-staven i en periode gjøre at blødningene blir mer regelmessig eller helt borte. En sjelden gang kan småblødninger skyldes en sykdom. Hvis du har hatt samleie uten kondom med ny partner er det viktig at du sjekker deg for seksuelt overførbare infeksjoner, som klamydia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *